Borkovic_teszt_4

Fotó: Eurosport

Hugo Valente mellett a Campos Racing szerb pilótája, Dusan Borkovic is megismerkedhetett a TC1-es Chevrolet Cruze-zal a spanyol csapat legutóbbi két tesztjén Belgiumban és Franciaországban. A 207 cm magas versenyző először Spában majd a WTCC idei második fordulójának otthont adó Paul Ricardon ült először az erősebb, nagyobb és agresszívabb megjelenésű autóban.
Borkovic számára nem teljesen ismeretlenek az RML által gyártott autók, tavaly az ETCC-ben egy szívó 2.0 literes Cruze-zal versenyzett, és futamot is tudott nyerni.
WTCR
Kanyart neveztek a Túraautó Világkupa bajnokáról
21/09/2021 15:05
A 29 éves pancsovai (dél-bánáti városka) születésű pilóta érkezése több szempontból és mérföldkő a WTCC történetében. Egyrészt először indul szerb versenyző a Túraautó Világbajnokságon, másodszor pedig sosem találkozhattunk még 207 cm magas résztvevővel.
"Ma van a szezon előtti felkészülés utolsó napja, és boldog vagyok, hogy élőben is kipróbálhattam az autót. Legközelebb Marrakeshben találkozom a Chevyvel. Óriási gratuláció az RML-nek és a NIS Petrol by Campos Racingnek a kiváló munkáért. Ti vagytok a legjobbak" - írta Borkovic a neten.
A szerb egy napot tesztelt Spa-ban és kettőt Le Castellet-ben, ráadásul mindkét alkalommal saját autóját használhatta. Az RML tényleg nem viccelt, még két hét van Marrakeshig, és már csak az All-Inkl.com autó adósak az első teszttel.
Egy rövidke videó a tesztről:
És még néhány fotó:

Borkovic_teszt_2

Fotó: Eurosport

Borkovic_teszt_5

Fotó: Eurosport

Borkovic_teszt_3

Fotó: Eurosport

Borkovic_teszt_1

Fotó: Eurosport

Fotó: Dusan Borkovic
[ad#2]
WTCR
Egy döbbenetes szám, ami megmutatja a TCR sikerét
20/09/2021 08:51
Inje
Speciális lesz a csehországi WTCR-hétvége menetrendje
14/09/2021 15:32