Greiner_allinkl_marr

Fotó: Eurosport

Az igazi WTCC-bennfenetesek is meglepődtek, amikor a marrakeshi hétvége során meglátták Dominik Greinert a paddockban. Nem azért, mert a szimpatikus német sportvezető csapata, a Wiechers Sport éppen szünetet tart, hanem mert Greiner az All-Inkl.com Racing pólóját viselte, és az istálló csapatmenedzsereként nyilatkozott.
Erről bizony nem nagyon írtak a tél során, így mindenki váratlanul ért, a WTCC Blog pedig utánajárt a dolognak.
WTCR
Az estorili WTCR-hétvége minden perce magyarul az Eurosporton
4 ÓRÁJA
"René Münnich csapatfőnök keresett meg és kért fel arra, hogy 2014-ben lássam el a csapatmenedzseri teendőket az alakulat WTCC programjában. Idén tehát az All-Inkl.com Racingnek dolgozom majd a hétvégéken" - mondta Greiner a WTCC Blognak.
Mindez viszont koránt sem jelenti azt, hogy hátat fordít eddigi csapatának, sőt, továbbra is a Wiechers Sport alkalmazásában marad.
"Továbbra is a Wiechers Sport teljes állású alkalmazottja maradok, és azon dolgozom, hogy 2015-ben egy TC1-es autóval visszatérhessünk a WTCC-be" - zárta Greiner.
Egy németül beszélő, rendkívül tapasztalt csapatvezető lévén Dominik Greiner érkezése sokat lendíthet a Gianni Morbidellivel és René Münnich-hel felálló szervezettségén és teljesítményén.
Fotó: Photo-4.com
[ad#2]
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
22/06/2021 11:23
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30