Alfa_romeo_4c_sc

Fotó: Eurosport

Ahogy azt a Genfi Autószalonon bejelentették, 2014-ben egy Alfa Romeo 4C lesz a WTCC hivatalos biztonsági autója. A választás azután esett az olasz márka új mini sportkocsijára, hogy tavaly megnyerte az Eurosport által is népszerűsített "Az év legszebb autója" versenyt.
Az Alfa Romeo 4C a Maserati Modenában található gyárában készül, feladata pedig, hogy a piacon visszaemelje az olasz márkát az őt megillető helyre.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
EGY NAP
"Az Alfa Romeo 4C tele van fejlett műszaki megoldásokkal, és sugárzik róla a stílus. Ez a tökéletes kocsi arra, hogy egy olyan népszerű bajnokság biztonsági autója legyen, mint a WTCC. Büszkék és izgatottak vagyunk, hiszen a 4C ismét egy kicsit közelebb hozza az Alfa Romeot a túraautósporthoz" - mondta Francois Ribeiro, az Eurosport Events motorsport menedzsere.
Ez az utolsó mondat akár még bizakodásra is adhat okot, hiszen ki tudja, talán nem véletlenül hangzott el, és a háttérben már valóban folynak az egyeztetések az Alfa visszacsábításáról. Egy dolog biztos, az olaszok újra szeretnének motorsport programot, a többi pedig egyelőre a jövő zenéje.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00