Nem, nem egy másik! AZ a Daniel Ricciardo, aki idén a Renault csapatához szerződött a Formula 1-ben. Az ausztrál pilóta a nagy britanniai Bedford Autodromon próbálta ki a Vukovic Motorsport által fejlesztett és épített Renault Mégane RS TCR-t a Renault Sport és a Castrol közös ügyfélcsalogató rendezvényén. 
Ez volt az első alkalom, hogy a széles mosolyáról és könnyed stílusáról ismert ausztrál pilóta TCR-autót vezetett. Sőt!
"Most először ment elsőkerékhajtású túraautóval. Élvezte és nagyon érdekesnek tartotta. Az autónk két napon keresztül hiba nélkül ment, és mindenkit lenyűgözött a teljesítménye. Nagy büszkeséggel tölti el a csapatomat, hogy részt vehettünk egy ilyen rendezvényen, és hálásak vagyunk a Castrolnak valamint a Renault Sportnak a lehetőségért."
- mondta
Milenko Vukovic
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
EGY NAP
A svájci manufaktúra idén teljesen új autót homologizáltatott, ezért került bele a névbe az RS szócska. Áttervezték az első-hátsó futóművet, a váltót, és módosult az aero-csomag is. A legfontosabb változás azonban az új motor, amely áttervezett befecskendezést, hűtést és szoftvert kapott. 
A Renault Mégane RS TCR idén ott lesz a TCR Európa-kupán, a WTCR-ből érkező John Filippivel. A csapatot Eric Néve irányítja majd. 
Íme Ricciardo és Vukovic:

Ric.jpg

Fotó: Eurosport

WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00