Stefano D'Aste ismét lecsapott, és mindenkit megdöbbentett, amikor tegnap bemutatta új, a sonomai hétvégére készíttetett tűzálló overálját. Az olasz pilóta, aki jelenleg harmadik a Yokohama kupában, ezúttal az amerikai nemzeti színekbe öltözik majd, azaz lesznek rajta szép piros csíkok és fehér csillagok is.
D'Aste egyébként is szereti a fura tűzállókat, eddigi versenyruhája egy szmokingot mintázott, az olasz zászlónak megfelelően színezve. A Wiechers csapat pilótája egyszer már a dobogót is megjárta ebben, amikor győzött a Salzburgringen. Egy bevállalós pilótához viszont kell egy hasonló gyártó is. D'Aste az OMP-ben társra talált.
"Az én fejemből pattant ki. Korábban, amikor motorversenyző voltam, valami hasonlót csináltunk minden versenyen. Az egyik alkalommal ilyen, a másik alkalommal más festésű bukót használtunk. Olyan volt ez is, mint egy verseny, ahol az a cél, hogy minél viccesebb dolgot találj ki" - mesélte D'Aste a fura ruhák történetét.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Ami a "fejvédőt" illeti, egyelőre nincs homologizáltatva, úgyhogy D'Aste kénytelen lesz a megszokott bukójában versenyezni. :)
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21