Coronel_autoban

Fotó: Eurosport

Saját versenyülést tervezett Tom Coronel. Na nem a ROAL BMW-be, azt inkább a szakavatott specialistákra bízza, hanem a szimulátorozáshoz. A számítógépes autóversenyzés továbbra is nagyon népszerű világszerte, főleg mióta egyre többször fordul elő, hogy egy tehetséges szimulátorost egyszer csak "felfedeznek". Gondoljunk csak Michelisz Norbira vagy Lucas Ordonezre. Egy jó kormány és egy megfelelő méretű monitor mellett sokat dob a virtuális élményen, ha az ember egy valódi versenyülésben tolhatja. Coronel mondjuk nem tervez tömegtermelést, inkább egy exkluzív darabnak szánja a művet.
"Tegnap este megterveztem a saját FIA WTCC ROAL Motorsport BMW szimulátor ülésemet. Tíz hét múlva érkezik, és 200 exkluzív darab készül belőle. Sötétkék lesz, néhány szép részlettel a BMW-mről. Speciális a dizájn, de részletek még nem mondhatok. Mindennel lehet majd használni, jöhet az Xbox, a Playstation és a PC is. Alig várom, hogy készen legyen az első darab, és versenyezhessek egy kicsit ellenetek" - írja Coronel a neten.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58

Coronel_szimulator_ule

Fotó: Eurosport

A holland pilóta idén is a ROAL Motorsportnál versenyez majd egy BMW 320 TC-vel, csapattársa pedig a hongkongi Darryl O'Young lesz.
Fotó: WTCC Media, Tom Coronel
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21