Coronel_chevrolet_epul_1

Fotó: Eurosport

Akárcsak a gyári Honda csapat a paul ricardi hétvége előtt, most Tom Coronel és a ROAL Motorsport is versenyt fut az idővel a hungaroringi fordulót megelőzően. A holland pilóta Chevrolet-je még a marrakeshi második futamon tört össze, és az hamar kiderült, esélytelen, hogy elkészüljön a franciaországi versenyre.
Az olasz istálló Marokkóból Franciaországba, onnan pedig Nagy-Britanniába, az autót gyártó RML főhadiszállására vitte a Cruze-t, ahol az angolok helyrehozták a kasztnit, és elvégezték az első összeszerelés munkálatokat. A Chevy ezután újra útra kelt, és nemrég megérkezett Olaszországba, a ROAL műhelyébe, ahol az olasz csapat emberei fejezik be az összeszerelést.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
2 ÓRA
Három napjuk maradt hátra, azután el kell indulni a Hungaroringre, és ahogy a képeken is láthatjátok munka még van bőven az autóval. Roberto Ravaglia és Aldo Preo csapata kettőzött erővel dolgozik majd, hogy ne kelljen még egy hétvégét kihagyni, ám Coronel a WTCC Blognak elárulta, még nem 100%-ig biztos, hogy ott lehet a Hungaroringen.
A holland beszámolója szerint a Cruze mindössze három napot töltött Angliában, az idő jelentős részét a szállítás emésztette fel. Jobb híján csak őszintén remélni tudom, hogy a Hondához hasonlóan sikerrel járnak, és ott lesznek a pénteken kezdődő hungaroringi hétvégén.
Így fest most az autó:

Coronel_chevrolet_epul_3

Fotó: Eurosport

Coronel_chevrolet_epul_2

Fotó: Eurosport

Coronel_chevrolet_epul_4

Fotó: Eurosport

Fotó: Tom Coronel
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00