Coronel_arg_BMW

Fotó: Eurosport

Argentínában Tom Coronel kapta "száguldó szakkommentátori" feladatokat, azaz ő jelentkezett be élőben a versenyautóból. Emellett azért jutott ideje a versenyzésre is. A hétvége nem sikerült túl jól számára, hiszen az első futamon az idei első kiesését produkálta, míg a másodikon csak 2 pontot szerzett. Ennek megfelelően nem is volt túl elégedett.
„Az első verseny jól indult, azonnal néhány értékes pozíciót szereztem. De aztán egy csomó koccanás volt körülöttem, mindenki igyekezett a csúszós részről visszakerülni az ideális ívre. Egyszer valaki eltalálta a jobb első kerekemet, és a gumi lassan ereszteni kezdett. Aztán Thompsonnal is volt egy kis incidensem, ezért inkább jobbnak véltem visszatérni a boxba"- mesélte Coronel.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
8 ÓRA
A második versenyen újra jól startoltam. Előrébb jöttem, és klassz csatát vívtam a három SEAT-tal. A gyors egyenesben Basseng megpróbált kifékezni, de rosszul sült el a dolog, pont előttem pördült ki a pályáról. Később Valente, és a csapattársam, O’Young keveredtek csatába, és épp hogy csak elkerültek, amikor megkoccantották egymást."
"A második is kaotikus futam volt, néhány szóra sem érdemes csetepatéval. Egy kis lökdösődés, némi lemezhajlítás, a szokásos dolgok. Szerencsére sikerült célba érnem, és a kilencedik hellyel pár pontot szereznem."
A ROAL Motorsport pilótája jelenleg az összetettben is a kilencedik, kereken 100 ponttal.
Zárásként a szokásos beszámoló videó a Bubble Mediától.
Fotó: WTCC Media
Írta: Zima Szabolcs
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22