Minden autóversenyzőnek megvan a maga módszere, amely alapján igyekszik fizikálisan a legjobb állapotba kerülni a futamok előtt. Michelisz Norbi például az átlag szemlélő számára igencsak furcsa gyakorlatokat végez Matics Zsolttal, a Fit4race program megalkotójával, Tiago Monteiro rendszeresen fotózza magát a konditeremben (és közben edz is :D), Gianni Morbidelli és Tom Chilton pedig rendre körbefutja az adott versenypályát a hétvége előtt.
A lényeg ugyanaz, ezen a szinten már hátrány, ha valaki nincs megfelelő kondiban, hiszen csak egy felkészített szervezet képes 100%-on koncentrálni a sprintversenyek minden egyes másodpercében.
Dusan Borkovic úgy tűnik, Moszkva előtt némi agresszivitást is szeretett volna magába szívni (nem mintha nagyon szüksége lenne rá), a szerb pilóta ugyanis egy kis kesztyűzéssel készült az oroszországi versenyre.
WTCR
Lesz magyar versenyző is a PURE ETCR elektromos túraautó bajnokságban
5 ÓRÁJA
Egy biztos, nem szeretnék ringbe szállni vele, neki ugyanis pont ütőmagasságban lenne a fejem, én viszont csak sámliról érném el az övét. És ezzel a legtöbben így vagyunk. :)

Borkovic_box_3

Fotó: Eurosport

Borkovic_box_2

Fotó: Eurosport

WTCR
Újabb szenzációs bejelentést tett a Zengő Motorsport
TEGNAP 08:38
Hungaroring
Már kaphatók a belépők a magyarországi WTCR-futamra
TEGNAP 19:25