Boardman_marrakesh_torott

Fotó: Eurosport

Nehéz döntésre szánta el magát a brit Special Tuning Racing, a csapat kihagyja a követkő két WTCC fordulót, hogy felkészülhessen a tengerentúli versenyekre. Tom Boardman azóta szenvedett a fekete SEAT Leónnal, hogy Marrakeshben egy fékhiba után csúnyán összetörte az autót a bemelegítő edzésen.
Marokkót követően az STR Nagy-Britanniában helyrehozta a kasztnit, a motort azonban csak a Szlovákiaringen építették be. Ami aztán az első szabadedzésen tönkrement, és ezzel elszállt az egész hétvége. Boardmanék a Hungaroringen is csak szenvedtek az autóval, ezért most úgy döntöttek, inkább visszautaznak a Fortonban található bázisra, és az utolsó csavarig átnézik a Leónt.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
"Nehéz volt meghozni ezt a döntést, de mögöttünk lévő bosszantóan problémás hétvégék során versenykörülmények között nem sikerült helyrehozni a kocsit, és ezt láttuk a legjobb választásnak, hogy sikerüljön minden hibát kiküszöbölni, és visszatérni oda, ahol a szezon elején jártunk. Minden eszközünk megvan, hogy megjavítsuk az autót, és erre a legjobb hely a főhadiszállásunk lesz" - mondta John Boardman, az STR csapatfőnöke.
A tervek szerint Boardman az utolsó európai versenyen, Portóban már rajthoz állhat, azt követően pedig konténerbe kerülnek az autók, és megkezdik világ körüli útjukat.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21