A sonomai WTCC hétvége után beszélgettünk Michelisz Norbival, aki elmesélte, hogy Amerikában váltott pár szót a BMW motorokért felelős mérnökével, sőt, Dominik Greiner, a Wiechers Sport vezetője is leült a bajorokkal, és mindketten úgy értesültek, hogy a télen egy komolyabb motorfejlesztési csomag érkezhet Münchenből a 320 TC-hez. Ezt a BMW Motorsport részéről úgy ahogy meg is erősítették, bár a sajtófőnök nyilatkozata elég általános volt ahhoz, hogy ne oszlassa el minden kételyünket.
"Rendszeresen végzünk motorfejlesztési munkákat, melyek elsősorban a megbízhatóság növelését célozzák. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink a lehető legversenyképesebb csomaggal szerepelhessenek a bajnokságba. Úgy érezzük, hogy ez idén sikerült, hiszen Michelisz Norbert vezeti a Yokohama kupát, és mi nagyon büszkék vagyunk a teljesítményére" - nyilatkozta a Túraautó Hírblognak Ingo Lehbrink, a BMW Sportkommunikációs vezetője.
Egyelőre tehát várnunk kell a konkrétumokra, és csak remélni tudom, hogy rutinfejlesztés helyett tényleg valami ütőssel állnak elő Münchenben.
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
19 ÓRÁJA
Fotó: zengomotorsport.hu
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30
WTCR
Valójában hidrogénnel mennek Nagy Daniék versenyautói
17/06/2021 19:48