Miközben vár a 2021-es WTCR-szezont rajtára (és a Cyan Racing hivatalos bejelentésére), Santi Urrutia a bajbajutottakról sem feledkezik meg. Az uruguayi pilóta nemrég rákkal küzdő gyerekeket és fiatalokat látogatott meg, és még versenyzett is velük a virtuális valóságban. 


A 2020-as Túraautó Világkupa szezon egyik legnagyobb felfedezettje a Perez Scremini Alapítványnál járt, és megpróbálta feldobni az ott ápoltak napját. 
"Eltöltöttem néhány napot ezekkel a bátor emberekkel. Olyan gyerekekkel és tizenévesekkel találkoztam, akikben elképesztő erő lakik. Remélem, később még visszatérhetek ide"
- írta Urrutia a Twitter oldalán.
WTCR
Ha egynél többször látnád Michelisz Norbiékat, most itt az alkalom
26/01/2022 15:59
A látogatásról egy rövid videót is megosztott.
Hoy visite fundación @fpscremini y compartí un lindo momento con todos los valientes! Conocí niños y adolescentes con una energía increíble. Espero poder visitarlos pronto nuevamente. #tambienadolescentes 🎗💪 pic.twitter.com/eKmN3WBDLr— Santiago Urrutia (@Santi_Urrutia)
Urrutia tavaly rögtön az első hétvégéjén dobogóra állt, majd a Motorland Aragonon élete első WTCR-futamgyőzelmét is megszerezte. Bár a Cyan Racing egyelőre nem jelentette be hivatalosan 2021-es felállását, az uruguayi pilóta minden emberi számítás szerint marad. 
WTCR
Fejlesztési lehetőségért vált márkát Tassi Attila új csapata
21/01/2022 05:36
WTCR
Eldőlt! A hibrid technológia felé fordul a TCR-kategória is
17/01/2022 11:00