Bennani_honda_teszt

Fotó: Eurosport

Michelisz Norbi mellett tegnap végre Mehdi Bennani is kipróbálhatta a 2014-es Honda Civicet az észak-olaszországi Cervesina versenypályáján. A marokkói pilóta és csapata, a Proteam Racing tavaly ősszel jelentette be, hogy BMW-ről Hondára vált, és most volt először lehetőségük első kézből tapasztalatokat szerezni az autóval.
Mivel rendkívül kevés idő maradt hátra a marrakeshi idénynyitóig, Bennani is csak visszafogottan körözgetett a hófehér Civic-kel, a teszt elsősorban arról szólt, hogy a pilóta és a csapat is megismerje az autót, illetve leellenőrizzék, nem maradt-e egy komolyabb rendszerhiba az összeszerelés után.
WTCR
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila WTCR-csapatát
TEGNAP 07:45
"Csak egy rövid tesztre volt lehetőségünk, de nagyon jól éreztem magam. Már türelmetlenül várom, hogy vezethessem ezt az autót Marrakesh utcáin" - mondta Bennani az 'fiawtcc.com' oldalnak.
A tesztet követően az autókat Livornoba szállítják, ahol hajóra teszik őket, hiszen a hét elején már Marokkóban kell lenniük. Egy hét múlva ilyenkor pedig már az első teszt időpontját fogjuk várni, mi is türelmetlenül.
Fotó: WTCC Media
[ad#2]
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
15/05/2021 19:18
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
14/05/2021 06:00