Bennani_honda_sajtaj

Fotó: Eurosport

Mehdi Bennani hazai környezetben, a marokkói Casablancában leplezte le azt a festést, amely 2014-ben felkerül az általa vezetett Honda Civicre. A sajtótájékoztatón szinte valamennyi fontos helyi sajtóorgánum megjelent, hiszen Bennani hatalmas népszerűségnek örvend az afrikai országban.
A meghívott vendégek között ott volt William de Braekeleer, a Honda Motor Europe Motorsport menedzsere, Mehdi Tak Tak, a Honda marokkói importőrének vezetője, valamint Valmiro Presenzini, a Proteam Racing csapatfőnöke is.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21
"Nagyon boldog vagyok, hogy jövőre egy Hondával versenyezhetek, ez nagyon optimistává tesz a következő szezont illetően. Szeretnék a legjobb WTCC-s pilótákkal harcban lenni, és közben nagyon büszke leszek arra, hogy Marokkó színeit képviselhetem egy fontos nemzetközi sorozatban" - mondta Bennani.
A 30 éves marokkói pilóta az elmúlt három évet is a Proteam csapatnál töltötte, ám eddig BMW-vel versenyzett. Az idei volt magasan a legjobb éve eddig a WTCC-ben, hiszen háromszor is dobogóra állhatott, és összesen 25 kört vezetett a szezonban. Az első győzelem viszont még hiányzik a gyűjteményéből.
Fotó: WTCC Media
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05