Először is köszöntelek a Túraautó Hírblog új felületén. A jövőben itt folytatjuk áldásos tevékenységünket, a régi oldalt nyugodtan felejtsd el. Archívumként megmarad, tehát a régebbi bejegyzéseket ott találod meg, de az újak már csak ide kerülnek fel ezután. A Facebook oldal természetesen marad a régi.
Több hónapja dolgozunk már ezen a felületen, és nagyon remélem, hogy elnyeri a tetszésedet. Sok szorgalmas ember baráti segítsége van benne. Tavaly nyár végén, amikor elindult ez a blog, sebtében dobtam csak össze egy ingyenes felület. Kísérleteztem, fúrtam-faragtam, mivel nem értek a weboldal készítéshez. Olyan lett, amilyen, eddig hűségesen szolgált, de most itt az idő előrelépni.
Legelőször is szeretnék köszönetet mondani Fodor Andrásnak, az oldal készítőjének. Ilyen emberből kéne még sok! Ő volt az, aki megkeresett, hogy szívesen összedobna egy új felületet. Nagyon sok munkája van benne, nagy-nagy respect érte Neki!!!! Aztán szintén sok köszönet Bende Iminek, a logó és a fejléc az Ő keze munkáját dicséri! Köszi Imi!! Nem maradhat ki természetesen Kertesi Zoli sem, ő bocsátotta rendelkezésünkre a wtccblog.hu és a túraautó.hu URL-t. Mindkettőn elértek bennünket. Hálával tartozom még Lantos Tamásnak a tárhelyért, illetve Olasz Reninek, Pásztory Dórinak, Kőváry Anettnek és Csuti Lacinak, akik az arculat kialakításában adtak jó tanácsokat. Illetve mindenki másnak, aki akár csak egy szóval is segítette az új oldal létrejöttét.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
9 ÓRA
Az elsőre látható változások mellett egy két apróság, ami remélhetőleg tetszeni fog. A legördülő menün keresztül futamok szerint kereshettek rá a hírekre, de külön csoportosítottuk a cikkeket téma (magyar, nemzetközi stb.) és bajnokság szerint is. A linkek között megtaláljátok az oldalhoz tartozó Twitter és Youtube csatornát is. Fontos változás még, hogy itt már a Facebook profilotokkal is tudtok kommentelni.
Végezetül pedig egy számunkra nagyon megtisztelő dolog. Új oldalunkat Michelisz Norbi szavai ajánlják mindenkinek:
"Sziasztok! Amikor Andris tavaly útjára indította a Túraautó Hírblogot mindannyian nagyon megörültünk neki, hiszen egy komoly űrt töltött be. Jó érzés, hogy itthon is egyre többen szeretik a WTCC-t, és pont ezért szükség volt már egy ilyen oldalra. Azóta is rendszeresen olvasom én és csapat több tagja is, mert itt mindent megtalálunk a világbajnoksággal kapcsolatban. Marrakeshben például a szakadozó Internet ellenére is lógtunk az oldalon, mert itt volt fenn először a videó a szabadedzésről, és itt tudtuk megnézni, hogy a többiek hogyan veszik a sikánokat. Úgyhogy sok szerencsét az oldalnak, nektek pedig jó időtöltést."
Michelisz Norbi
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy köszönöm mindenkinek, aki bennünket olvas, remélem ez így marad a jövőben is, és még sok magyar sikert ünneplünk együtt. Az oldallal kapcsolatos észrevételeket a thekorean4@gmail.com címre várom.
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05