A bajnokság harmadik állomása több szempontból is tartogat izgalmakat: egyrészt életbe lép a súlykompenzáció, amely felforgathatja az erőviszonyokat, másrészt a 40 fokos forróság sem egyformán hat majd mindenkire.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a versenyzők nagy része úgy fogalmazott, az Alcaníz melletti pálya lett az egyik kedvence a tavalyi szezon után, akkor tényleg emlékezetes forduló állhat előttünk.
Sajnos mostanáig nem volt lehetőségünk megosztani a programot és a közvetítések rendjét, mert csak az utolsó pillanatra tisztázódott le, mit lehetséges és mi nem. Nem teljes a boldogságunk, de ez van.
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21
Estorilhoz hasonlóan ezúttal is lesz magyar nyelvű közvetítés a szabadedzésekről az Eurosport.hu-n (lejjebb olvashatnak erről egy rövid útmutatót), a versenyeket pedig az Eurosport 2-n közvetítjük.
Az egyetlen szívfájdalmunk az időmérő, amit egy faramuci helyzet miatt csak angol kommentárral lehet majd nézni az Eurosport.hu-n. Az új rendszer, melynek köszönhetően végre van magyar hang a szabadedzések alatt, még nem tökéletes: történetesen még nem megoldott, hogy ha van normál TV-s közvetítés, akkor az a kommentár a megszakítás nélküli online adás alá is odakerüljön.
Az időmérő edzés benne van az Eurosport 2 programjában, viszont a Wimbledoni tenisztorna elődöntői miatt Magyarországon nem lesz majd látható. Viszont az adott időpontban így is közvetítenünk kell az Eurosport 2-re, és egyelőre nem tudjuk megoldani, hogy az a hang az online adás alatt is megjelenjen.
Aki ideáig nem vesztette el a fonalat, az nyugodtan bonthat egy hideg sört. Szóval, bármennyire is furán hangzik, lesz TV-adás, de itt nálunk a tenisz „eltakarja” a műsorban, és emiatt az Eurosport.hu oldalon is csak az angol kommentár hallgatható majd.
Dolgoznak rajta, lesz megoldás, addig szíves türelmüket kérjük, és tessék vigyázni, az ajtók záródnak.
Viszont ismét lesz felvezetőműsör az első futam előtt, és elemzést is tartunk a versenyek után. Ezeket az Eurosport – Túraautó Facebook-oldalon találják, a szakértő pedig ismét Kismarty-Lechner Gábor lesz.
A Motorland Aragoni WTCR hétvége programja:
Szombat
9:45 – Első szabadedzés [45p] (Eurosport.hu, élő)
12:45 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport.hu, élő)
16:30 – Időmérő [20p+10p+Q3] (Eurosport.hu, élő)
Vasárnap
10:30 - Felvezető műsor [1. futam] (Eurosport-Túraautó Facebook-oldal)
11:00 – Első futam [10k] (Eurosport 2, élő)
12:00 - Elemzőműsor [1. futam] (Eurosport-Túraautó Facebook-oldal)
13:00 – Második futam [12k] (Eurosport 2, élő)
14:00 - Elemzőműsor [2. futam] (Eurosport-Túraautó Facebook-oldal)
És akkor a beígért gyorstalpaló. Online közvetítéseinket már az Eurosport.hu oldalon és mobil alkalmazáson keresztül is elérhetik, ehhez csak annyi kell, hogy a korábban az Eurosport Player oldalon használt adatokkal bejelentkeznek.
A jobb oldalon felül találnak egy (milyen meglepő) „Bejelentkezés” feliratú fület. Ha már regisztráltak az Eurosport Playerre, csak beírják az ott használt felhasználónevet és jelszót, és onnantól minden online élő közvetítésünk elérhetővé válik a „Videók” fül alatt. Ha még nincs Player előfizetésük, de szeretnének, akkor a bejelentkezési oldalon találnak ehhez egy linket.
IDE KATTINTVA feliratkozhat az Eurosport Túraautó hírlevelére, és biztosan nem marad le róla, ha valami fontosról írunk.
Aragon
Guerrieritől azt a keveset is elvették, amit Aragonban összekapart
13/07/2021 16:09
Aragon
Így taposta át magát a mezőnyön a Zengő Motorsport világbajnoka
12/07/2021 19:34