Az Anneau du Rhin Mulhouse város közelében található, ahol Yann Ehrlacher született. A kétszeres bajnok olyan szinten kötődik a környékhez, hogy tavaly egy kanyart is elneveztek róla ezen a pályán. De Yvan Muller is az innen pár kilométerre található Altkirchben nevelkedett.
A tavaly megkóstolt Pau-Arnos után tehát ismét egy kevéssé ismert franciaországi pályát próbál ki a WTCR mezőnye. A mini-Nordschleife látványban lenyűgöző volt, előzésre viszont nem nagyon adott lehetőséget a pilótáknak, a hosszú célegyenesének, és a „hátsó”, hullámzó rész után következő sikánnak köszönhetően viszont az Anneau du Rhin talán egy fokkal izgalmasabb versenyeket hozhat. De ez majd a helyszínen derül ki igazából.
Ami a programot illeti, a lebonyolítás a hagyományos rendszer szerint zajlik. A 11-kor indulót első futamot az Eurosport 1-en, a másodikat pedig az Eurosport 2-n közvetítjük élőben.
Anneau du Rhin
Mi lett Azcona büntetésével és Michelisz Norbi dobogójával?
TEGNAP 06:40
Tudjuk, hogy sokan nem szeretitek a reklámokat, de hála Istennek erre is van már megoldás, hiszen a komplett WTCR-hétvégét élőben, reklám nélkül, magyar kommentárral mutatjuk az Eurosport online felületein, tehát az Eurosport.hu-n, és az Eurosport applikációban.

Az elzászi WTCR-hétvége programja:

Péntek:
12:30 – Teszt [60p] (Live timing)
Szombat:
9:30 – Első szabadedzés [45p] (Eurosport.hu és App, élő - MAGYARUL)
12:30 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport.hu és App, élő - MAGYARUL)
15:00 – Időmérő [20p+10p+Q3] (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
11:00 – Első futam [30p+1k] (Eurosport 1, élő)
16:00 – Második futam [25p+1k] (Eurosport 2, élő)
Rövidre fogva tehát: az online felületen az első szabadedzéstől az utolsó versenyig mindent adunk, reklám nélkül, magyar kommentárral. Emellett az időmérőről és a második futamról az Eurosport 2-n, az első versenyről pedig az Eurosport 1-en is lesz élő közvetítés.

Nem akarsz lemaradni a WTCR-hírekről? A lenti videóban megmutatjuk, hogyan kérhetsz értesítést a telefonodra az Eurosport applikáció segítségével.

Így kaphatsz értesítést a mobilodra az Eurosport fontos híreiről

Anneau du Rhin
Történelmet írt, majd így ünnepelt Rob Huff és a Zengő Motorsport
07/08/2022 18:54
Anneau du Rhin
Ettől ledobod a szíjat – az év bunyója volt ma a WTCR-ben
07/08/2022 18:23