Március negyedike, hétfő történelmi nap volt a Túraautó Hírblog életében, először került ugyanis ki olyan cikk, amit nem én (Lanti) írtam. (Kivéve persze a más helyről forrásmegjelöléssel átvett írásokat). Tavaly augusztus óta próbáltam egyedül cipelni a feladatot, de mára - hála Istennek - odáig jutottunk, hogy ez egyre nehezebben ment, egyre többször fordult elő, hogy egyes híreket csak késve tudtam kitenni.
A vasárnapi Túraautó rádióközvetítés szünetében aztán egymásra találtunk Kőváry Anettel. Kiderült, hogy miközben nekem segítségre van szükségem, Ő éppen azon morfondírozott, hogy hogyan mondja meg, ha igényt tartok rá, nagyon szívesen írna a blogra. Egy szó mint száz, a jövőben az Ő cikkeit is olvashatjátok majd a wtccblog.hu oldalon.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21
Anett teljesen belezúgott a WTCC-be, sok pilótával összebarátkozott a hétvégék során, így olyan infókat is szállít majd, amikhez nélküle nem nagyon jutnánk hozzá. Egy dögös csajnak mindenki szívesebben nyilatkozik, mint egy kopasz pasinak... :) Egy szó, mint száz, üdv a fedélzeten, Anett!!
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05