Egy igazi gyöngyszemre bukkantunk az interneten, amit mindenkinek látnia kell. Egy réges-régi TopGear videóról van szó, amelyben két jelenlegi WTCC-s pilóta, Rob Huff és Tom Chilton is szerepel, és amelyet még 2004-ben forgattak. A témát ebben az epizódban a régi utasszállító egyterűek (remélem jól fordítom) jelentették, különös tekintettel a Renault Espace-ra. Az összehasonlítási alap mi más lehetett volna, mint egy közös autóverseny, ahol az összes járgányt híres brit túraautó pilótákra bízták.
Ajánlom mindenki figyelmébe a két WTCC pilóta haját... :D
A videót maga Huff tette közzé, külön kiemelve, hogy csak olyan hozzászólások jöhetnek, amik nem a hajával foglalkoznak. Szerintetek hányan tartották be... :D
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Egyébként amikor ez a videó készült, Huff még a BTCC-ben versenyzett a SEAT UK színeiben egy Toledoval. Abban az évben két futamot nyert, és hetedik lett a bajnokságban. Chilton pedig még a Team Hondánál ment a brit bajnokságban, szintén két versenyen győzött, és kilencedik lett az összetettben. Utóbbi egyébként többek között a videóban látható frizurájáról volt ismert.
FONTOS! Kérlek csatlakozz a Túraautó Hírblog Facebook Csoportjához ITT.
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21