Bár a versenyek alatt senkit sem meszeltek el, az utólagos vizsgálatok több disznóságot is feltártak, így akadt néhány pilóta, aki nem tarthatta meg a pályán elért helyezését.

A legsúlyosabban Jean-Karl Vernay-re csaptak le, akit az első futam miatt vontak „kínpadra”. A Hyundai francia pilótája több kemény buliban is benne volt, ám amikor Nathanael Berthon megpróbálta visszaelőzni, egy picit túl messzire ment.
Az audis versenyző megpróbált külső íven ott maradni Vernay mellett, aki viszont leterelte a sóderágyba. A hyundai-os tovább tudott menni, Berthon viszont a boxba kényszerült. Vernay végül a kilencedik helyen ért célba, ám a felügyelők utólag megdobták még 5 másodperccel, így végül csak 14. lett.
Adria
A Zengő Motorsport pilótái furcsának találják a BoP számokat
10/11/2021 11:15
Bár az első futam tűnt keményebbnek, a másodikon osztották a több büntetést. Elmeszelték Nestor Girolamit, aki – az Yvan Mullerrel történt ütközés után – veszélyesen tért vissza a pálya mellől, és ezért ő lett a felelős a Vernay-vel történt nagy csattanásért.
Az argentin pilóta egy háromhelyes rajtbüntetést kapott, amit majd Szocsiban, az első futamon kell letöltenie.
Elkaszálták Luca Engstlert is, amiért túl erőszakosan tette el az útból Rob Huffot. A németet visszasorolták a Zengő Motorsport pilótája mögé, aki így végül a kilencedik helyen zárta a második futamot.
Az első futam hivatalos végeredménye
A második futam hivatalos végeredménye
Adria
WTCR ADRIA : 2. futam összefoglaló
07/11/2021 14:02
Adria
Michelisz egy negyedik és egy hetedik helyet hozott a szezon utolsó előtti hétvégéjéről
07/11/2021 14:00