Több írásunkban is foglalkoztunk már a Münnich Motorsport nagyon valószínűnek tűnőexternal jövő évei érkezésévelhttp://wtccblog.hu/?p=2322None, sőt Plett egy externallátványtervethttp://wtccblog.hu/?p=2696None is készített az autó lehetséges festéséről. A csapat tulajdonosa, René Münnich Suzukában rajthoz állt egy SEAT Leónnal az STR színeiben, hogy testközelből felmérhesse a WTCC működését.
Münnich istállója eddig a GT sportban szerepelt, méghozzá nagyon eredményesen, idén egy Mercedes SLS AMG-vel megnyerték a GT1-es világbajnokságot. A sorozat jövője azonban bizonytalan, és a főnök korábban úgy nyilatkozott, "jelenleg a WTCC az egyetlen reális alternatíva a csapat számára".A privátban ralikrossz versenyző német nagyon komolyan gondolja a következő szezont, és ezért csakis profi pilótákban gondolkozik.
A Motorsport-Total újságírója, Stefan Ziegler éppen ezért nemrégiben megkérdezte a csapat GT1-es világbajnokát, Markus Winkelhockot (a nagy Joachim unokaöccsét), hogy elképzelhetőnek tart-e egy WTCC-s szezont a Münnich Racinggel.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
"Számomra a WTCC most elég távoli lehetőségnek tűnik csak. Inkább a GT versenyzésben képzelem el a jövőt" - válaszolt röviden a 32 éves német, aki Mark Basseng társaként lett világbajnok, és emellett idén a Nürburgringi 24 óráson is győzött az Audival.
FONTOS! Kérlek csatlakozz a Túraautó Hírblog Facebook Csoportjához ITT.
Fotó: SpeedWeek
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21