A szeptember közepén rajtoló Túraautó Világkupa pilótapiacának egyik legfontosabb kérdése, hogy ki veheti át a távozó Andy Priaulx helyét a Lynk & Co 03 TCR-el versenyző Cyan Racingnél.

Mint minden fontos, de jól titokban tartott kérdés esetén, most is elindult a találgatás, és már legalább három lehetséges név felmerült. Közülük a legérdekesebb kétségkívül a Citroënnel három világbajnoki címet szerző José Maria López.
Az argentin pilóta jelenleg a Toyota versenyzője az Endurance Világbajnokságon, ám mivel a hosszútávú szakágban kevesebb a futam, mint máshol, a japánok általában elengedik a versenyzőiket más sorozatokba, például a Formula E-be, az IMSA-bajnokságba vagy a Super GT-be. 
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Az Eurosport Hungary megkeresésére a Toyota Gazoo Racing sajtóosztálya megerősítette, ha a gyártó érdekét is szolgálja, továbbra is nyitottak az ehhez hasonló párhuzamos programokra, ám jelenleg nem tudnak ilyen jellegű megkeresésről.
"A célunk mindig is az volt, hogy a versenyzőink élesek, fittek és motiváltak legyenek. Éppen ezért örömmel engedünk nekik olyan kiegészítő projekteket, mint az IMSA, a Super GT vagy Formula E" -
olvasható a csapat válaszában.
"Amennyiben valamelyik pilótánk iránt érdeklődés mutatkozik egy másik bajnokságból, megvizsgáljuk a lehetőségeket, megnézzük a naptárunkat (beleértve a teszteket, a szimulátoros kötelezettségeket, és azt, hogy lenne-e idejük rendesen felkészülni a WEC-futamokra), és azt is, hogy van-e valamilyen márka-ütközés. Minden esetben a WEC-programé a prioritás."
"Jelenleg viszont nem tudunk róla, hogy ilyen egyeztetések lennének folyamatban."
Az Endurance Világbajnokság és a Túraautó Világkupa 2020-as naptára között nincs ütközés, és azt hiszem, a Lynk & Co márka sem lenne kizáró ok, bár ez csak feltételezés. A Cyan Racingtől kapott információk szerint viszont legalább már nem kell sokat várnunk a bejelentésre. 
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21