A portimaói zengős videók, fotók némelyikén is feltűnt, hiába próbált rejtőzni a kamerák elől. Hol hátulról, hol szemből, hol oldalról bukkant fel a felvételeken a titokzatosnak tűnő vendég, Stefano Favaro.
Talmácsi Gábor egykori menedzserének megjelenésével kapcsolatban azonnal megindultak a találgatások a különböző fórumokon: talán kiszemelte pártfogoltjának valamelyik Zengős versenyzőt, mert – velünk együtt – látja bennük a leendő világbajnokot?
Nos, az összeesküvés-elméletek kedvelőinek rossz hírem van: semmilyen titkos üzleti susmus nincs a háttérben, Stefano látogatásának oka sokkal prózaibb. Egyszerűen kíváncsi volt, hogyan zajlik egy hétvége a narancs-fekete Zengő boxban.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
„Zoli már korábban meghívott, de szerettem volna nyugodtan megnézni, hogyan működik a csapat, a sorozat, ezért utaztam Portugáliába. Nagyon, de nagyon jó volt, nagyon tetszett minden” – árulta el titokzatosnak tűnő, de valójában teljesen természetes látogatásának indokát az olasz
motorsportmenedzser. Bár, mint mondja, ezzel a tevékenységével egy időre felhagyott: „Mostanában nem foglalkozom senkivel, mint menedzser, és előreláthatólag ez továbbra is így marad. Most a saját cégeimmel foglalkozom, de nincs kizárva, hogy valamikor visszatérek.”
Stefano és Zengő Zoltán egyébként régóta jó barátok, Zoli annak idején ott volt Valenciában, mikor Talmácsi Gábor megszerezte világbajnoki címét.
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21