Az elmúlt néhány napban közvélemény kutatást tartottunk arról, hogy a Túraautó Hírblog olvasói kit látnának szívesen jövőre a Zengő Motorsport kettes számú autójában Michelisz Norbi mellett. Egyelőre figyelmen kívül hagytuk, hogy milyen autóval megy a csapat, és természetesen biztosak vagyunk abban, hogy lesz két autó 2013-ban. A szavazás a wtccblog.hu honlapon és a facebook oldalon párhuzamosan zajlott.
A szurkolók véleménye egyöntetű volt mindkét fórumon, a honlapon a válaszadók 52% Wéber Gabit szeretné látni ismét a csapatban. A 2010-es SEAT Európa-kupa bajnok nem akárkit győzött le, Alain Menu előtt végzett a szavazáson, aki 29%-ot kapott. A Zengő Motorsport korábbi pilótája, a 2008-as magyar SEAT bajnok Kiss Norbi lett a harmadik, a kamion eb-n szereplő pilóta 15%-ot vitt el. A GP3-as futamgyőztes Kiss Pál Tamást inkább a Forma-1 felé vezető úton látnák a magyar autósport rajongók, rá csak 2% szavazott. Legnagyobb bánatunkra Alekszej Dudukalora mindössze egy voks érkezett.
A Facebook oldalon 685 szavazat érkezett, ebből 325-öt Wéber Gabi kapott. Itt Kiss Norbi lett a második 135, Menu pedig 115-tel a harmadik helyen zárt. Szinte megható, hogy szerény személyemre érkezett a negyedik legtöbb szavazat (nem én írtam be magam :D), bár a csapat nem járna jól velem. Igaz elég nagy a szélárnyékom... :D Külön büszke vagyok arra, hogy Chuck Norrist is sikerült megelőznöm. Érkezett még voks Bús Edinára, Rácz Pistire, Baumgartner Zsoltira és Zengő Zolira is, a többit viszont inkább nem sorolom fel. :)
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
20 PERC
externalFONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.http://wtccblog.hu/?p=3138None
Fotó: WTCC Media
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32