Muller_Usa_bokorban

Fotó: Eurosport

Orosz barátaink értesülése szerint a korábbi gyári Chevrolet istálló, a brit Ray Mallock Limited (RML) a következő napokban hozza nyilvánosságra 2013-as terveit. Az eddigi pletykák arról szóltak, hogy a csapat megpróbál elégséges szponzorpénzt összeszedni ahhoz, hogy privát alapon tovább versenyeztessen kettőt az ex-gyári Chevrolet Cruze-ok közül, ám az elmúlt egy hónapban semmiféle zajt nem hallottunk felőlük.
A hírek arról is szóltak, hogy ha összejön a két autós privát RML istálló, akkor a címvédő Rob Huff és a háromszoros világbajnok Yvan Muller lehet a két versenyző. Huff 2005 óta az RML/Chevrolet pilótája a WTCC-ben, Muller pedig 2009-ben csatlakozott a kékekhez. A legfrissebb értesülések azonban arról szólnak, hogy a Huff-Muller kettősből csak az egyik világbajnok kaphat helyet a privát programban. Ennek oka valószínűleg az, hogy Ray Mallock kénytelen lesz a másik ülést olyan pilótának adni, akik pénzt is hoz az istállóhoz.
WTCR
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila WTCR-csapatát
TEGNAP 07:45
Talán nem csak véletlen egybeesés, hogy éppen tegnap Yvan Muller is úgy nyilatkozott, hamarosan nyilvánosságra hozza 2013-as programját. Ismerve a jelenlegi helyzetet, nem lennék meglepve, ha végül egy Muller - fizetős pilóta párossal indulna jövőre az RML a WTCC-ben.
Bár a Chevrolet gyár kiszállt a brit csapat mögül, abban szinten mindenki egyetért a WTCC paddockban, hogy az RML kezében a Cruze-ok 2013-ban is az egyik legjobb technikának számíthatnak majd.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
15/05/2021 19:18
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
14/05/2021 06:00