SEAT Leon TDI WTCC

Fotó: Eurosport

Visszatér-e gyári szinten a SEAT a WTCC-be - ez a kérdés rengeteg túraautó rajongót izgat. Biztos választ sajnos még nem tudunk adni, ám a legújabb pletykák szerint a spanyolok erősen gondolkodnak a dolgon, és néhány hónap múlva döntés születhet. Orosz barátaink egy spanyol újságíróval folytatott beszélgetés után azt írták, hogy a SEAT még a nyár előtt határoz a lehetséges visszatérésről.
A forrás egy név nélkül nyilatkozó alkalmazott volt (a SEAT-nál vagy a SEAT Sportnál dolgozó belsős), aki szerint azonban jelenleg valószínűtlennek tűnik, hogy a spanyolok ismét a 'régi időkben' látott, színtiszta gyári alakulattal érkezzenek. Sokkal nagyobb az esély arra, hogy az új Leónt továbbra is privát csapatoknak adják ki, amelyek közül lesz egy kiemelten támogatott alakulat. Például az All-Inkl.com Racing, akiknél az éppen aktuális világbajnok, Rob Huff versenyez idén.
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
Az új kocsi a legfrissebb generációs León lehet, amely már kapható a szalonokban, és amelynek értékesítését nagyszabású kampánnyal készül fellendíteni a gyár. A WTCC-t pedig általában kiváló marketing lehetőségei miatt szeretik a gyártók... Egyelőre kénytelenek leszünk várni, bár úgy tűnik, már nem kell sokat.
Fotó: SEAT Sport
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22
WTCR
Nagy Daninak a kvali után akár a dobogó is elérhető Szlovákiában
08/05/2021 10:23