Az alma nem esik messze a fájától... Egy olyan tömény benzinnel átitatott családban, mint a Coronel-família, nehéz elképzelni, hogy egy fiúgyermek legalább nem próbálkozzon meg az autósport valamilyen formájával.
Már a papa, idősebb Tom Coronel is imádta a kocsikat, nem véletlen, hogy mikor ikrek születtek a családban, a két tesó között igazságosan elosztotta az Alfa Romeo nevet. Így lett egyikük Tim Alfa Coronel, másikuk pedig Tom Romeo Coronel.
Tom családjára viszont többszörösen is igaz a benzingőz fertőzöttség, hiszen nem csak a WTCC-s pilóta bánik jól a volánnal, de kedvese Paulien Zwart sem rózsaszínruhás plázacicaként viselkedik, ha autóba ül. A páros korábban még egy csapatban is versenyzett (2004, ETCC, Carly Motorsport), ahol történetesen Tom apósa, Klaas Zwart is autóba ült néha.
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
18 ÓRA
Aki ilyen családba születik, az valószínűleg menthetetlenül az autósport szerelmese lesz, de egy rövidke flört teljesen biztosra vehető. Az első összenézés már meg is történt.
Tom Coronel kisebbik gyermeke, a mindössze három éves és tíz hónapos Rocco (a tesó egy kislány, akit Carmennek hívnak), néhány napja megtette első métereit egy gokartban a Coronel-család pályáján egy apa-fia versenynap keretében.
A mindig macsó Tom elérzékenyülten figyelte kisfiát, aki szinte eltűnt a hatalmas bukósisak alatt, miközben széles vigyorral az arcán körözgetett a huizeni fedett gokartpályán. A leintés után pedig jöhetett "thumb-up" (hüvelykujj), ami láthatóan már most jól megy a kis Rocconak. Apukája pedig valószínűleg életében nem volt még ennyire boldog.
"A három éves kisfiam, Rocco, ma átesett az első gokart óráján. Mindenkinek köszönöm a sok like-ot, Rocco, neked pedig a mosolyt, amit még most sem lehet levakarni az arcomról. Még olyan kicsi, de már most természetes könnyedséggel bánik a géppel. Nagyon büszke apa vagyok. Megyek aludni, és arról fogok álmodni, hogy a WTCC-ben versenyez" - írta Coronel a Facebookon.
A fotók mellett két rövidke videót is feltettek Rocco első próbálkozásairól, amit itt összevágva nézhettek meg. Ennivaló a kis srác... :) :) :)

RoccoCoronel_3

Fotó: Eurosport

RoccoCoronel_5

Fotó: Eurosport

RoccoCoronel_2

Fotó: Eurosport

RoccoCoronel_4

Fotó: Eurosport

WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32