Tarquini_hun_arc

Fotó: Eurosport

A Honda hivatalos közleménye szerint jól van a második hungaroringi futamon súlyos balesetet szenvedő Gabriele Tarquini. Az olasz pilóta mégsem töltötte az éjszakát a budapesti Honvéd Kórházban, a sajtóanyag szerint ugyanis több röntgenvizsgálatot követően már vasárnap késő este hazaengedték. Az éjszakát Budapesten töltötte, majd tegnap este Rómán keresztül hazaérkezett Giulianovába. Ott további orvosi ellenőrzések várnak rá, majd megkezdi a felkészülést a szűk két hét múlva esedékes salzburgringi versenyre.
"Gabriele jól van. Vasárnap este tíz órakor engedték ki a kórházból, és egyből utána felhívott, hogy szervezzük le neki a repülőt a hazaúthoz. Borda környéki fájdalmat még mindig érez, de szerencsére egyetlen csontja sem tört el, és a nyaka is jól van. Gabriele egy kemény srác, igazi versenyző alkat, és biztos vagyok benne, hogy Ausztriában már gyorsabb lesz, mint valaha. Hogy lesz-e lehetőségünk egy shakedown edzésre a hétvége előtt, az attól függ, a csapat milyen állapotban találja az autót, amikor megérkezik a műhelybe."
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
"Szeretnénk köszönetet mondani a Hungaroring orvosi csapatának, akik első osztályú, profi munkát végeztek Gabrielével a pályán. Azért is hálásak vagyunk, hogy biztonsági okokból a kórházig vezető úton is rajta hagyták a nyakrögzítőt" - mondta Dario D'Esposito, a Castrol Honda Event-Menedzsere.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21