Moszkva_sajtaj

Fotó: Eurosport

A WTCC hivatalos honlapja Moszkva után is közzétette a két futamgyőztes gondolatait, melyek a versenyeket követő hivatalos interjúk során hangoztak el. Oroszországban Yvan Muller és Michel Nykjaer válaszolgathatott a legnagyobb serleg társaságában.
Yvan Muller (az első futam győztese)
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
8 ÓRA
"Természetesen elégedett vagyok, nagyszerű hétvége volt: egy pole, egy győzelem és egy második hely. Külön örülök, hogy a szponzorom, a Lukoil hazai pályáján sikerült így szerepelnem. Meglepett, hogy milyen jól bírták a gumik, csak az utolsó három körben kellett erősen védekeznem Coronellel szemben. Nem gondoltam volna, hogy a bajnokság felénél majdnem kétszer annyi pontom lesz, mint a közvetlen üldözőmnek, de ilyenkor fontos, hogy tovább összpontosítson az ember."
Michel Nykjaer (a második futam győztese)
"Három győzelem után ez egy fantasztikus szezon számomra. Az álló rajtnál természetesen nem tudtam megverni Bennanit, utána viszont hamar beértem, és nyomást gyakoroltam rá. Úgy tűnt, már a negyedik körben sikerül megelőznöm, de belül tartotta az autót, és visszavert. Akkor azt mondtam magamnak, inkább várjunk egy kört, és utána próbáljuk meg újra. A második kísérlet már sikerült, azután pedig el tudtam húzni. Az utolsó körök is izgalmasak voltak, mert láttam, hogy Yvan nagyon gyorsan közeledik, de nyomtam ahogy tudtam, és sikerült előtte maradnom."
Fotó: WTCC Media
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22