A szerdai pilóta-bejelentést követően ma a 2019-es szezonra szánt színvilágát is bemutatta Michelisz Norbi versenycsapata. Jelentős a változás, a M1RA idén a Hyundai hivatalos színeit használhatja a TCR Europe-ban. 
Ez pedig egyetlen dolgot szimbolizál: a csapat egyre szorosabb kapcsolatot épít ki a koreai gyártóval. Bári Dávidék mindig is az hangsúlyozták, ezen a szinten csak gyári támogatással lehet igazán eredményes egy csapat, és láthatóan jó úton vannak. 
"Büszke vagyok arra, hogy tavaly szoros kapcsolatot sikerült kialakítanunk a Hyundai Motorsporttal, és nagy elismerésnek tartom, hogy az autóinkkal idén a gyártó színvilágát képviselhetjük az Európa-kupában. Olyan arculatot szerettünk volna alkotni, amely egyrészt hűen ötvözi a Hyundai i30 N széria és a M1RA jellemzőit, másrészt lendületességével jól passzol a fiatalos csapatunkhoz, élen a 19-20 éves pilótáinkkal”
– mondta Bári Dávid, a M1RA csapatvezetője. 
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30
A M1RA festése egységes arculatot mutat a WTCR-ben induló BRC Racinggel, tehát hasonló, szögletes kialakítású foltok díszítik az autó elejét és oldalát. A két világkupás i30 N TCR-hez képest viszont Norbiék autóján jelenik meg leghangsúlyosabban a koreai gyártóra jellemző világoskék szín. 
A csapat sajtóanyaga hangsúlyozza, hogy a szponzori tárgyalások még nem zárultak le, így minimális változás lehetséges a megjelenésben. 

Hyundai_i30N-TCR-MiraRacing2019-pressAV.jpg

Fotó: Eurosport

Hyundai_i30N-TCR-MiraRacing2019-pressLAT.jpg

Fotó: Eurosport

WTCR
Valójában hidrogénnel mennek Nagy Daniék versenyautói
17/06/2021 19:48
WTCR
Lesz magyar versenyző is a PURE ETCR elektromos túraautó bajnokságban
16/06/2021 09:33