RML_chevrolet_14_proto

Fotó: Eurosport

Bár a Bamboo Engineering ma hivatalosan is bejelentette, anyagi okokból kihagyja a 2014-es WTCC szezont, a legfrissebb hírek szerint mégis hat új Chevrolet lesz az idei mezőnyben. Az RML korábban ennyi TC1-es autó legyártására tett ígéretet, amiből négy már elkelt, a maradék kettőt pedig a silverstone-i csapat vitte volna.
Az első négy autó a ROAL Motorsporthoz és a Campos Racinghez került, az olasz csapatnál Tom Coronel és Tom Chilton, a spanyoloknál pedig Hugo Valente és Dusan Borkovic lesz majd pilóta.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Neil Hudson szerint azonban a Bamboo kiszállása ellenére sem kell lemondanunk a maradék két Curze-ról, TouringCarTimes újságírója úgy tudja, hamarosan bejelentik a tulajdonosokat is.
Az új Chevyk várhatóan március közepére készülnek el, a ROAL pedig néhány napja már be is jelentette, ott lesz a március végi valenciai kollektív teszten.
De ha már a Bamboonál tartunk, James Nash ma nyilvánosságra hozta, hogy az Audi gyár támogatását élvező Audi-Team WRT színeiben a Blancpain Endurance Series-ben folytatja pályafutását, ahol Frank Stippler és Christopher Mies csapattársa lesz. Aki látott már BES futamot, az tudja, nem járt rosszul.
Fotó: RML Group
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21