Enyhén szólva rendhagyó 24 órás motorverseny lesz látható szombaton déltől az Eurosport2-n, ezért a szervezők igyekeznek minden szurkolói igényt kielégíteni.


Itt van például egy honlap, aminek a nevét egyelőre még nem árulom el. Előbb hadd beszéljek arról, mennyi keserves panaszkodás és jajveszékelés után kerül sor erre a formabontó ötletre. Mert hát lassan fél évtizede nem győzzük felhívni a sorozat (FIM EWC) figyelmét arra, hogy sokkal több információra lenne szükség, sokkal inkább a szurkolói igények kielégítésére kéne fordítani a hangsúlyt. Nagyon lassan mozdult meg valami, de ahogy mondani szokás: a türelem rózsát terem. 
Kétségtelenül rengeteget fejlődött a televíziós közvetítés, látványosabb, élvezhetőbb, mint annak előtte. Aztán a csapatok is elkezdtek magukról híreket csöpögtetni; na, nem olyan sokat, mint az autósok, de csak-csak megmozdult valami. És hirtelen lett a kommentátoroknak egy olyan guide-ja (ez az alapinformációk gyűjteménye, ami kincset ér), amellyel könnyebb lett az élet. 
Le Mans 24hr
Idén sem lesz Le Mans 24h júniusban
04/03/2021 14:03
Most meg itt van ez az oldal. 
Talán a koronavírus járvány miatt történik minden, nem tudom, de a lényeg, hogy történik, ezért a motorsport – és a nem motorsport – szerelmesei kattintsanak a https://www.ewc360fantour.com/ oldalra, ahol az augusztus 29 és 30 között zajló versenyt olyan perspektívából láthatják, amely amúgy nem adatna meg egy hétköznapi rajongónak.
Le Mans 24hr
Na, kábé ilyennek képzeltünk egy Le Mans Hypercart - fotók, videók
25/02/2021 22:02
Le Mans 24hr
Történelmi pillanat: a Ferrari visszatér Le Mans-ba és az Endurance VB-re
24/02/2021 16:13