A Ferencvárosi Torna Club hivatalosan tájékoztatta a Magyar Vízilabda-szövetséget, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a szerda reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív Covid-19 mintát produkált, így elhalasztják a kupa négyes döntőjét.

A hír jelentőségét mérlegelve azt döntést hozta a Magyar Vízilabda-szövetség elnöksége, hogy a BENU Férfi Magyar Kupa mérkőzéseinek további lebonyolítását elhalasztják. A megvásárolt jegyek az MVLSZ tervei szerint a későbbi eseményre beválthatók lesznek, igény esetén pedig visszaválthatók.
Szerdán lett volna a sorozat két elődöntője, az FTC-Vasas és az OSC-Szolnok mérkőzések. A döntés értelmében ezt a két meccset, valamint az MK-bronzcsatáját és fináléját egy későbbi időpontban rendezik.
Tokyo 2020
Holiday-feelingben kezdték el női pólósaink az olimpiai felkészülést
19 ÓRA
Az FTC közleménye szerint a csapat valamennyi tagja és az edzők házi karanténba kerültek és megfigyelés alatt vannak. Az érintett vízilabdázók jól vannak és tünetmentesek. A klub minden további intézkedést betart és folyamatos kapcsolatban van az Országos Tisztifőorvosi Hivatallal, melynek ajánlásait, előírásait figyelembe véve járt el. A tájékoztatás kitér arra is, az FTC-MVM Sportközpont működését az eset nem befolyásolja, az edzések, foglakozások minden sportágban továbbra is az egészségügyi előírások maximális betartása mellett zajlanak.
Az uszoda bezárása miatt elmarad az a bemutató torna is, amelyen négy csapat, köztük az olimpiai bajnok legendákkal felálló Millennium Masters is medencébe ugrott volna.
Vízilabda
A vízilabda istene a Szolnokkal volt, Nagy Viktor képében is
08/05/2021 18:29
Vízilabda
42 év (!) után távozik a Barcelonetától a világ egyik legjobb pólóedzője
07/05/2021 19:13