Eheti podcastünkben folytatjuk olimpiai felvezető sorozatunkat, vendégünk ezúttal az a Horváth Mariann, aki a 90-es évek elején hat világbajnoki címet szerzett párbajtőrvívásban, ám talán még ismertebb lett kommentátorként, az utóbbi két olimpián két igazán érdekes közvetítés és az azokra érkező reakciók miatt.

Sportolói és kommentátori pályafutása mellett a magyar női tőrcsapatban kialakult helyzetről és a Tokióban várható szereplésről kérdeztük.
Múlt héten megkezdődött a labdarúgó Európa-bajnokság, rögtön egy drámai eseménnyel, hiszen a dán Christian Eriksent a pályán kellett újraéleszteni, miután megállt a szíve. Marosi Gergely sportújságíróval felvett beszélgetésünknek ez a fő témája, de természetesen beszéltünk a magyar válogatottról, és a sokhelyszínes Eb lebonyolításáról is (a beszélgetést hétfőn rögzítettük, a mieink első mérkőzése előtt).
Tokyo 2020
Még a kard is szikrát vetett a magyarok bronzmeccsén
EGY NAPJA
Az Ácsi! rovat eleje is Eriksen drámájáról szól, de már más szemszögből: megpróbáltuk kitalálni, hogy mit lehetett volna kezdeni Bognár Györggyel, amikor a köztévé vendége az empátia teljes hiányával kezdett beszélni a dán és finn játékosokról, illetve az UEFA döntéshozóiról.
Podcastjeink már a Spotify és az Apple Podcast alkalmazásokban is meghallgathatók!
Tokyo 2020
Szilágyi Áron lenne minden idők legnagyobb magyar sportolója?
TEGNAP 09:35
Tokyo 2020
Szilágyi: "Hetekre, talán hónapokra lesz szükségem ahhoz, hogy elhiggyem, mi is történt"
24/07/2021 21:36