A háromszoros olimpiai bajnok edző, Shane Tusup és csapata Budapest egyik legexkluzívabb fitness edzőtermében folytatja felkészülését. A John Reed Fitness és Tusup között létrejött hosszú távú megállapodás tökéletes segítséget nyújt az edzőnek és csapatának ahhoz, hogy az olimpiai felkészüléséhez elengedhetetlen edzőtermi tréningeket a lehető legmagasabb szinten, nem mellékesen pedig kivételesen hangulatos helyszínen végezhessék.


A háromszoros olimpiai bajnok edző, Shane Tusup mindig is ismert volt arról, hogy programjának egyik legfontosabb részét a konditermi, súlyzós, erőnléti edzések teszik ki. Tusup ezeket az tréningeket eddig is fitness termekben vezette csapatának, ám állandó helyszínük nem volt, ahogy együttműködő partnerük sem. Egészen idáig!

Otthonra talált a Tusup-csapat!


Úszás
Amerikaiak vs. oroszok: ez bizony kőkemény csata lesz
14/04/2021 19:09
 Kijelenthető, hogy Shane Tusup és csapata otthonra talált, hiszen a John Reed Fitness Clubbal kötött hosszú távú megállapodás garantálja, hogy mostantól a szakember és sportolói a lehető legmagasabb szinten tudják végezni mindennapos felkészülésüket. A többek között Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána, illetve Bogdán Ádám válogatott kapus fémjelezte csapat tagjai közel 1800 négyzetméternyi területen készülhetnek. A hagyományos súlyzós edzések mellett kardió, vagy akár funkcionális edzéseket is vezényelhet Tusup a csapattagoknak, a helykínálat hatalmas, a felszerelések és eszközök tárháza pedig kimeríthetetlen. 

Hangulatos helyszínen talán még a könyörtelen edzés is könnyebben megy

Shane Tusup híres a keménységérő. A szakember nem győzi hangsúlyozni, hogy eredményt csak kemény munkával lehet elérni. Ezt a hitvallást próbálja átadni sportolóinak is, akik nap mint nap kőkeményen készülnek az irányítása alatt. Ugyanakkor a sportoló is ember, az olykor monotonnak tűnő edzéseket nem könnyű folyamatosan ugyanazzal a hozzáállással és ugyanazon a szinten űzni. A John Reed Fitness Clubbal kötött exkluzív megállapodás ebben is segítséget nyújt, ugyanis ebben a teremben a szürke hétköznapok eltűnnek az egyedi hangulatnak köszönhetően. A teremben a street art, az etno és számos más modern stílus keveredik egyedülálló belsőépítészeti elemekkel, ezzel feledtetve a megszokott edzőtermi hangulatot. És ha ez még nem lenne elég, kétszer egy héten ismert hazai és külföldi DJ-k felelnek az edzéshez illő szettekért, napközben pedig a JOHN REED Radio gondoskodik a zenéről A zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. 
A hazai sportéletben eddig nem tapasztalt, exkluzív megállapodás jött létre Shane Tusup és a John Reed Fitness között, amely számos érdekes jövőbeli lehetőségeket tartogat mindkét fél számára. De a legfontosabb talán most mégis az, hogy Shane Tusup és csapata otthonra talált, az olimpiai felkészülés, ha lehet, innentől még magasabb szinten zajlik tovább. 
Shane Tusup csapata és a budapesti John Reed Fitness
Olympic Games
Ezek voltak Phelps elképesztő győzelmei a londoni olimpián
12/04/2021 12:40
Úszás
Nagyon komoly, ami az úszósportban zajlik
10/04/2021 11:13