Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Bárki bármit mond, ez szép eredmény" - hetedik helyen végzett a 4x200 méteres magyar női gyorsváltó

Eurosport
Eurosport

Publikálva 29/07/2021 - 07:12 GMT+2

A magyarok a csütörtöki döntőben Jakabos Zsuzsanna, Veres Laura, Késely Ajna, Kapás Boglárka összeállításban szerepeltek.

"Bárki bármit mond, ez szép eredmény" - hetedik helyen végzett a 4x200 méteres magyar női gyorsváltó

A hetedik helyen végzett a 4x200 méteres magyar női gyorsváltó a tokiói olimpia úszóversenyén.

A magyarok a csütörtöki döntőben Jakabos Zsuzsanna, Veres Laura, Késely Ajna, Kapás Boglárka összeállításban szerepeltek, azaz Verrasztó Evelynt az egy órával korábban 200 méter pillangón negyedik Kapás váltotta az előfutamhoz képest. A négyes a franciákat megelőzve 7:56.62 perccel ért a célba.
"A cél a döntő volt, ez már csak a bónusz. Élmény lett volna, ha vannak nézők" - fogalmazott Jakabos Zsuzsanna, akinek szavaira Veres úgy reagált, neki így is élmény volt.
Bárki bármit mond, ez szép eredmény, ráadásul Bogi 200 pillangó után vállalta, jómagam pedig a 800 méter gyors előtt vagyok
- mondta Késely, amihez Kapás annyit fűzött hozzá, a döntője után nagyon fájt neki ez az úszás, ennek ellenére örül, hogy elvállalta a váltóbeli szereplést.
A fináléban a kínaiak 7:40.33 perces világcsúccsal győztek, de a második helyezett amerikaiak és a harmadik ausztrálok is a 7:41.50-es régi rekordon belüli eredménnyel zártak.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés