Manuel Neuer, minden idők egyik legjobb futballkapusa megmutatta tudását a vízilabdakapusként is. 


A Bayern München és a német labdarúgó-válogatott első számú, világbajnok hálóőre Horvátországban nyaral, miután bajnok és kupagyőztes lett a Bayernnel. Nem először tölti a szünidejét a horvátoknál, ebben az évben több helyszínen is járt. Rendszeres látogató Horvátországban, és élvezi a Brelában töltött időt, a Makarska Riviérán,  Dubrovnikban és Hvar szigetén.
Ezúttal is régi cimborája, Toni Tapalovic vendégszeretetét élvezte, aki a kapusedzője volt, és Németországban, és továbbra is az egyik legfőbb mentora. Hogy barátságuk mennyire erős, mutatja, hogy a Schalkéból a bajorokhoz történő átigazolása során Neuer addig nem volt hajlandó aláírni, amíg horvát barátja nem költözött vele át az új környezetbe.
Úszás
A magyar úszó győzelemmel és olimpiai kvótával jön haza Portugáliából
8 ÓRÁJA
Az egyik megállója most Sipano volt, egy sziget Dubrovnik közelében, ahol Niksa Dobuddal, a 2012-ben olimpiát nyert horvát válogatott centerével találkozott. Ők ketten már hosszú ideje barátok.
Dobud, aki a Pro Reccóban játszik, Neuernek hozott egy, a Bayern címerével és a 13. számmal ellátott vízilabdás sapkát. A német elfogadta a kihívást, és beállt a kapu elé a tengerparti vízilabdapályán. Dobud meglepődött, hogy a Bayern kapusa milyen jól helytállt a kapu előtt, miközben ő és mások büntetőket dobtak neki.
Az alábbi videóban pedig azt láthatjuk, hogy Neuernek a parton sem voltak beilleszkedési gondjai. Két hónappal ezelőtt Neuer új szerződést írt alá a Bayernnel, amely 2023-ig tartja őt a klubnál. Nem ismert, hogy Neuer hogyan tanulta meg a dalszövegeket, talán müncheni csapattársa, Ivan Perisic segített neki.
via Total Waterpolo
Úszás
Cseh László: "Alighanem elmondhatjuk, hogy ma versenyeztünk utoljára egymás ellen Chaddel"
8 ÓRÁJA
Olympic Games
Csak 7. lett a válógatón, lemarad az olimpiáról Ryan Lochte
14 ÓRÁJA