Egy nagyon jó és egy kevésbé jó hírt osztott meg szerdán délelőtt Selmeci Attila, a világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf edzője.


"Milák Kristóf minden kardiológiai vizsgálati eredménye negatív eredményt mutatott, így szerdán este  Balatonfűzfőn folytathatja a felkészülését. Természetesen teljes terhelésű munkát egyelőre még nem végezhet, lépésről lépésre haladunk majd előre, abban a reményben, hogy a decemberi országos bajnokságra jól fel tud készülni. Mondhatnám úgy, ahogy szokott. Balatonfűzfőről hamarosan visszatérünk Budapestre, egy hetet ott dolgozunk, aztán újabb háromhetes balatonfűzfői etap következik, amely már a formába hozásról is szól” – tájékoztatta az SzPress Hírszolgálatot a Budapesti Honvéd Sportegyesület szakembere.
 A Selmeci Attila csoportját érintő rossz hír pedig az, hogy Márton Richárd, Milák egyik edzőpartnere, aki az elmúlt hetekben egyre jobb formát mutatott, a múlt hét elején megbetegedett, COVID-19 tesztje pozitív eredményt mutatott, ezért a csoportból kiválva  házi karanténba kellett vonulnia. Eleinte elesettnek érezte magát, hőemelkedése volt, fej- és torokfájásra panaszkodott. Ezen a héten már sokkal jobb volt a közérzete, így abban reménykedhet, hogy Milákhoz hasonlóan ő is be tudja hozni a lemaradását az országos bajnokságig, amelyet december 8 és 12 között a kaposvári Csík Ferenc Versenyuszodában rendeznek meg. 
Úszás
Amerikaiak vs. oroszok: ez bizony kőkemény csata lesz
TEGNAP 19:09
SzPress Sporthírszolgálat
Olympic Games
Ezek voltak Phelps elképesztő győzelmei a londoni olimpián
12/04/2021 12:40
Úszás
Nagyon komoly, ami az úszósportban zajlik
10/04/2021 11:13