Madi Wilson a közösségi médiában számolt be az állapotáról. Legszívesebben már a medencében lenne, de még várja, hogy elhagyhassa a kórházat.

Mint arról korábban beszámoltunk az ausztrálok olimpiai bajnoka az ISL nápolyi fordulója után került kórházba, annak ellenére, hogy mindkét koronavírus elleni oltását megkapta. Most az Instagramján számolt be a betegségének részleteiről és arról, hogy továbbra is úgy tervezi, hogy az ISL egész idei szezonjában részt fog venni. Erre minden esélye megvan, hiszen a versenyek csak másfél hónap múlva folytatódnak.
Úszás
Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián is dobogóra állhatott a dubai világkupán
TEGNAP 17:21
"Már a verseny előtt 5 napon keresztül nem éreztem magam túl jól, utána lett pozitív a tesztem. Eleinte elment a hangom és köhögtem kicsit, utána a szaglásom és az ízérzékelésemet is elvesztettem. Szerencsére a gyógyszerek segítettek, már nincs gondom a légzéssel, a lázam is megszűnt. Szerencsére kedden már egy kicsit tudtam jógázni is. Már várom, hogy kiengedjenek, csak egy negatív teszt kell hozzá."
Wilson nem csinált abból titkot, hogy be van oltva, ennek ellenére nem úszta meg a betegséget. Korábbi bejegyzésében azt írta, hogy a teste a nagy fizikai megterhelés miatt teljesen kimerült és szerinte emiatt volt fogékony a fertőzésre.
"Még mindig hiszek az oltásban. Mindenkit megvédett a szeretteim közül, úgyhogy mindenkit továbbra is arra biztatok, hogy oltassa be magát. Ha nem is magad miatt, ezzel meg tudod védeni a többieket magad körül."
Madi Wilson a betegségével elbukta a lehetőséget, hogy részt vegyen az ISL alapszakaszának utolsó versenyén, de a rájátszásra már újra jó formába lendülne. Ideje még van bőven, hiszen a sorozat novemberben folytatódik. Ha minden jól megy Wilson kedden Berlinbe utazhat, de a FINA világkupa október elsejétől megrendezendő első versenye talán még túl korai lesz számára.
"Minden attól függ, hogy a testem hogy reagál az edzésekre. Napról napra haladok, nem látok előrébb jelenleg. Remélem, hogy egyre erősebb leszek és rövid időn belül vissza tudom szerezni az erőnlétemet."
Madi Wilson remek formában volt az ISL idei szezonjában, hiszen eddig mindhárom szereplése során megnyerte a 200 méteres gyorsúszást és az MVP címért folytatott különversenyben a 10. helyen áll. Az LA Current jelenleg jó úton jár, hogy Eindhovenben folytathassa a rájátszásban.
Forrás: SwimSwam
Úszás
Szexuális zaklatási botrány rázta meg az ausztrál úszósportot
18/10/2021 10:25
Úszás
El lehet-e bírni 17 évesen, hogy az új Michael Phelpsnek hívnak?
17/10/2021 17:50