Igen tudjuk, Roger kikapott döntő szett tie-breakben meccslabdáról. Megint. Írás is lesz róla, meg a többiekről is, de egész nap dolgoztunk, Gábor azt üzeni, hogy most Arsenal-Barcát néz, majd reggel. Hű, tényleg jó ez a meccs.
A heti kakaskodás Robin Söderling és Fernando Gonzalez nevéhez fűződik, ők a keddi negyeddöntőjük során izzították a parazsat. Eleinte Robinnak nem tetszett néhány Gonza ütés nyomán született vonalbírói döntés, mire a chilei látványos ökölrázásokkal válaszolt a svéd ki nem kényszerített hibái után. A döntő szett előtti szünetben Gonza odaszólt Söderlingnek, hogy ne svédül makogjon magában, hanem ha van valami problémája, akkor mondja a szemébe. A meccs végül egy szívélyesnek nem mondható kézfogás-csökevénnyel ért véget.
Sania Mirza januárban bontotta fel eljegyzését gyerekkori barátjával, Sohrab Mirzával, ám az esküvő nem marad el. Hö? Bizony, a dubai tornán megismerkedett a pakisztáni krikett válogatott korábbi kapitányával, Shoaib Malikkal, aki azóta szintén eljegyezte őt, a lagzira pedig állítólag már áprilisban sor kerül. Ejha.
Tenisz
Iga Swiatek szerint Grand Slam és olimpia terén is Párizs a nyerő
6 ÓRA
Ana Ivanovic (58.) kihagyja a Szlovákia elleni Fed Kupa párharcot, mivel formán kívül van, és úgy érzi, hogy jelenleg nem tudna segíteni a szerb csapaton. A szövetség a baromi megértő.
És végül két cukkancs kép Jo-Wilfriedről és az ő pokrócba csomagolt kengurubébijéről, hogy jól aludjatok. Egészen háromig, amikor Jo-Wilfried már Rafával lesz elfoglalva.

tsonga2

Fotó: Eurosport

tsonga

Fotó: Eurosport

Tenisz
A nyár közepéig már megvan Babos párospartnere
9 ÓRA
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo: Fognini – Krajinović összefoglaló
10 ÓRA