Zajlik az élet pályán és pályán kívül is, zanzázzunk hát!
A hölgyeknél eldőlt az év végi világelsőség kérdése, Victoria Azarenka zár az élen, mivel bejutott a világbajnoki elődöntőbe. A fiúknál hivatalosan még nem dőlt el, de kicsi rá az esély, hogy ne Djokovics legyen az év végi világelső, a szerb ugyanis az utolsó két hét folyamán 380 pontot véd, míg Federer 2500-at. A különbség pedig mindössze 195 pont, Bázelben pedig címet kell védenie a svájcinak.

url

Fotó: Eurosport

ATP Madrid
Izgalmas döntő, 230km/h-s szervákkal
11 ÓRA
Megszületett Karolina Sprem és Marcos Baghdatis kislánya! A horvát teniszezőt múlt szombaton szállították be a szülészetre, percekkel azután, hogy Baghdatis kikapott Tsongától a stockholmi döntőben, a ciprusi ugyanis még az öltözőben ült, amikor megtudta, hogy felesége már a szülőszobában van. Mivel a kicsi császárral született, Marcos még nagyban pakolászott, amikor kiderült, hogy apa lett.
Baghda azonnal repülőre szállt, de lekéste a csatlakozást Münchenben, úgyhogy az éjszakát Németországban kellett töltenie, mielőtt folytathatta volna útját Zágrábba. Vasárnap azonban már találkozhatott kislányával, Zaharával, aki sűrű fekete hajjal született, és állítólag kísértetiesen hasonlít édesapjára. Gratulálunk! :D
Robby Ginepri nyitotta meg az amerikai teniszezők házassági hullámát, miután elvette Josphenie Staffordot Atlantában. Az egykori világranglista 15. helyezett Ginepri esküvőjén ott volt James Blake, aki néhány hét múlva nősül, Mike Bryan pedig november végén veszi el Santa Barbarán menyasszonyát.

304373AB84974016AE8D6A4AE724A9FA.ashx

Fotó: Eurosport

És végül a hét/hónap/év ütése Bázelből, Grigor Dimitrov mesés és látványos megoldásában gyönyörködjünk, amit még Serena Williams is kitett a Twitter-oldalára.
ATP Madrid
Nadalon és Thiemen át vezetett az út a negyedik 1000-es tornagyőzelemig
12 ÓRA
ATP Rome
ATP Róma: Goffin - Caruso összefoglaló
14 ÓRA