Jöjjenek heti kis híreink!
Mindig is szerettük az ütőtörőket, úgyhogy most sem maradhat el Nole múlt vasárnapi röpke idegrohama, aminek oka az volt, hogy 40-0-ről bukta el az adogatását Murray ellen.
Megszületett Robin Söderling kislánya! A mononukleózis miatt több mint egy éve nem játszó svéd és menyasszonya, október 12-én lettek szülők, a kislány neve egyelőre nem ismert.
Tokyo 2020
Tokió 2020 - Bencic (SUI) - Voundrousova (CZE) - Tenisz – Olimpiai főhírek
4 PERCE

A5axY_JCIAIR_A3

Fotó: Eurosport

Tommy Haas Bécsben ünnepelte pályafutása 500. győzelmét. Ezt az Open Erában mindössze 38-an érték el, az aktív játékosok közül Roger Federer, Rafael Nadal és Lleyton Hewitt.

68483_10151217263728701_115083560_n

Fotó: Eurosport

Legújabb Rafa fejlemények: Nadal az Ausztrál Openen szeretne visszatérni térdsérülése után, mely miatt Wimbledon óta nem játszott. Nem zárta ki a prágai Davis Kupa döntőt sem, de a spanyol CNN-nek adott nyilatkozata alapján nem valószínű, hogy ott pályára tud lépni.
Gael Monfils idén már nem lép pályára többet, mivel nem gyógyult fel teljesen térdsérüléséből, így kénytelen elgondolkozni a műtéten. Állítása szerint nem azért fejezi be a szezont, mert nem tud a  térdein teniszezni, hanem mert a kihagyás miatt fizikailag legyengült.
Kim Clijsters nem távolodik el teljesen a tenisztől, ugyanis jó barátját, az utóbbi hetekben feltűnően jól teljesítő Kirsten Flipkenst segíti, mint tanácsadó. Flipkens elmondta, hogy a pályafutása első tornagyőzelmének számító szeptemberi Quebec City verseny alatt minden nap beszélt telenfonon Clijsztersszel, aki nagyon sokat segített a trófea megszerzésében. A jövőben Clijsters néhány tornára is el fog utazni Flipkensszel, bár hozzátette, továbbra is a család számára az első.

0,,12781~11311551,00

Fotó: Eurosport

Leander Paes kiváló páros teniszező nem csak elkötelezett páros partnere lesz 2013-ban Radek Stepaneknek, hanem edzője is.
David Ferrer az ötödik, aki kiharcolta a világbajnoki részvételt Federer, Djokovics, Nadal és Murray után. Három hely kiadó már csak, ami valójában négy, hiszen 99%-os biztonsággal kijelenthetjük, hogy Nadal nem fog elindulni Londonban. Ez alapján Berdych, Del Potro, Tsonga és Tipsarevics futhatnak be alanyi jogon, de jó páran ott toporognak még, mint esetleges résztvevők vagy tartalékok, lévén, hogy még rengeteg pont gyűjthető a hátralévő napokban.
Tenisz
Ami Federernek és Hingisnek nem sikerült, Bencicnek igen: egyéni olimpiai aranyérmet nyert Svájcnak
EGY ÓRÁJA
Tokyo 2020
Nagy csatában svájci aranyérem teniszben
2 ÓRÁJA