Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Hihetetlen, hogy engem kért fel párostársának" - kiderült, kivel indul Serena Williams Wimbledonban

Eurosport
Eurosport

Publikálva 20/06/2022 - 20:32 GMT+2

A 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes Serena Williams a tunéziai Ons Jabeurrel indul párosban az eastbourne-i füves pályás teniszversenyen, így készül a jövő hétfőn rajtoló wimbledoni viadalra.

Serena Williams és Ons Jabeur

Fotó: Eurosport

Eastbourne-i tenisztorna - Serena Williams Jabeur partnereként melegít Wimbledonra
Az amerikaiak 40 éves klasszisa legutóbb épp egy éve, Londonban versenyzett, ám akkor az első fordulós mérkőzésén megsérült és térdproblémái miatt azóta nem játszott.
A fiatalabb Williams-nővér az elmúlt néhány napban már Angliában edzett, az eastbourne-i viadalon pedig az egyéni világranglistán jelenleg harmadik Jabeurrel nevezett a párosversenyre. Itt a tervek szerint kedden a spanyol Sara Sorribes Tormo és a cseh Marie Bouzkova kettőse ellen lépnek pályára.
Hihetetlen, hogy engem kért fel párostársának.
"Jól tudok titkot tartani, mert már a Roland Garros előtt tudtam, hogy együtt indulunk majd. Rengeteg játékos irigyel most, mert Serena az Serena" - mondta Jabeur, aki az egyestől visszalépett Eastbourne-ben, miután vasárnap még Berlinben gyűjtötte be pályafutása második füves pályás trófeáját.
Serena Williams múlt kedden jelentette be, hogy rajthoz áll Wimbledonban, ahol a szervezők szabadkártyát adtak az egyéniben hétszeres, párosban hatszoros, vegyes párosban egyszeres londoni bajnok amerikai játékosnak.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés