mahut2

Fotó: Eurosport

isner22

Fotó: Eurosport

Vannak pillanatok, amikor jó élni. Nagyon jó élni.
*Wimbledon
Döntők után III.
04/07/2010 17:42
Egyébként se rossz nyilván, csak a nem rossznak a jó, nem gondolom, hogy feltétlen ellentéte lenne. Inkább csak fokozása, miközben az ember dimenziókat ugrik át.
Mondjuk 50 gémet.
Vannak pillanatok, amikor minden olyan emelkedett, amikor nem számítanak ászok, számok, az idő meg hasonlók, hanem amikor az ember csak konstatálja, hogy mennyire jó, hogy efféle dolgok is megtörténhetnek.
És aztán érdeklődéssel szemléli, hogy mások ugyanazt hogyan konstatálják.
Johnnymac egyenesen a királynő színe elé követeli őket, amivel jómagam maximálisan azonosulni tudok, tudván ugyan, hogy normális körülmények között ugyanott kéne befejezniük a meccset, ahol elkezdték, de tudván azt is, hogy normális körülmények között egy tenisz játszma nem állhat ötvenkilenc - ötvenkilencre.
Imádtam, amikor Bhupathi azt írta, hogy most nagyon büszke arra, hogy teniszjátékos lehet.
Roddick és Murray úgy gondolja, hogy velük ilyen aligha fog még egyszer megtörténni. Bollettieri azért biztosra ment, szabott egy időkorlátot is. Ő azt mondta, a következő száz évben.
Lindsay azon túl, hogy lenyűgöző, nem tud mit mondani (szó szerint). Serena azért megpróbálkozott egy WOW-val.
Amer Delic-nek fogorvoshoz kellett mennie, így lemaradt szegény az utolsó negyvenhét játékról, kérdezte is a többieket, elmulasztott-e valamit?
Kuznetsova, azon túl, hogy ezentúl megtiltja, hogy ezentúl bárki megkérdezze tőle, hogy milyen hosszú volt a leghosszabb meccse, hasznosítható ötlettel is előállt. Nicolasnak le kéne szerződni valamelyik hajzselégyártó céggel, mert senkinek sem állhat így a haja ennyi tenisz után.
Azarenka nem értette, hogy hogyan lehet az 54-53-at tudomásul venni ökölrázás nélkül.
A Bryan tesók eleve 30-28-at tippeltek a döntő szettre, és nem gondolták, hogy ezzel fasorban sem lesznek. Ma viszont ők jönnének Mahut-ék után, ha ez a fogalom értelmezhető egyáltalán, mindenesetre tippeket várnának, hogy mégis mikor kezdjenek el melegíteni.
*Wimbledon
Döntők után II.
04/07/2010 17:27
*Wimbledon
Döntők után I.
04/07/2010 16:26