fed12

Fotó: Eurosport

Ennyit arról, hogy a tenisz csak két emberes sportág. Hogy csak Rafa meg Roger.
A 60., akit alig egy hete vert meg nagyon a címvédő, képes úgy teniszezni, hogy igazából alighanem csak a saját idegei fosszák meg attól, hogy az elmúlt évek legnagyobb és a torna történetének egyik legnagyobb meglepetését okozza.
*Wimbledon
Döntők után III.
04/07/2010 17:42
És nem azért, mert Federer gyengélkedik vagy  hibázgat, vagy valami ilyesmi, hanem azért, mert ő ilyen jó. Ezt úgy mondom, hogy az egész meccset nem láttam, az elejét csak a live score-on követtem, de a statba belepillantva már akkor is hasonló érzéseim voltak. Roger ilyen mutatókkal nem nagyon szokott hátrányba kerülni. Aztán hazaérve, hallgatva Balázs elemzését, úgy gondolom, ez tényleg így lehetett. Sokakkal ellentétben én ugyanis hiszek neki.
Úgy 0/2 tájékán kezdtem el egyébként gondolkodni azon, hogy mihez lenne hasonlítható, ha kiesne. Nem vitatva persze a szenzációt, az jutott eszembe megint, amit már sokszor leírtam, hogy azért régebben az ilyen kiesések, nem voltak ennyire ritkák, mint manapság. És most ahelyett, hogy példákat sorolnék a nyolcvanas-kilencvenes évekből, legyen elég csak egy gondolat.
Hogy pont ez a ritkaság, ez mutatja, mekkora játékosok ők ketten.
És ha valaki azt gondolja, hogy nem Rafa és Roger a nagy, hanem, hogy ez a ritkaság pont a mezőny gyengeségét mutatja, azt Alejandro Falla csókoltatja személyesen.
Kolumbiából.
*Wimbledon
Döntők után II.
04/07/2010 17:27
*Wimbledon
Döntők után I.
04/07/2010 16:26