Kettőt pislogtunk, és máris itt van Wimbledon. Készen álltok?
Lesznek itt izgalmas pillanatok, főleg, ha az alsó ág felső negyedére tekintünk, ahol bizony nagyon kinéz egy Federer-Nadal mérkőzés már a nyolc között! Ők Murray ágára kerültek, míg fent a világelső Djokovic számára könnyűnek tűnő út vezet a döntőig, amely felé "csak" Berdych, Del Potro és Ferrer gáncsolhatják el. De hát Wimbledonban mindig máshogy nő a fű, ugyebár Lukas Rosol? Szóval ne adjuk még oda a trófeát a szerbnek.
Lesznek pikáns első körös meccsek is szép számmal, hiszen Simon Lopezzel kezd, Wawrinka Hewitt ellen rajtolhat, Querry Tomicot kapta, de nem tűnnek rossznak a Llodra-Nieminen, a Dodig-Kohlschreiber, a Cilic-Baghdatis vagy éppen a Tipsarevic-Troicki meccsek sem.
Tenisz
Meglepő fordulatot vehet a tenisztehetség doppingügye
4 ÓRA
A hölgyek esetében ezúttal sem merünk messzemenő jóslatokba bocsátkozni, így szorítkozzunk arra, hogy ezek a lehetséges negyeddöntős párosítások: Serena-Kerber, Raswanska-Li, Sharapova-Errani, Azarenka-Kvitova. A többit majd ők eldöntik egymás között. Babos Timi Mathilde Johansson ellen kezd.
Sajnos a tippjáték megszervezésére nem maradt időnk, és mivel Wimbledon alatt nincs annyi munkánk, ezért többé-kevésbé szabadságon is leszünk. Így a podcastek száma sajnos a nyár közepén megcsappan, de azért messzire nem megyünk, maradjatok ti is velünk és dumáljatok nagyokat Wimbledon alatt!
Ladies and Gentlemen, please step into the green heaven. :D
ATP Rome
Barty megsérült, Djokovicék meccsét halasztják
4 ÓRA
Roland-Garros
Lesznek nézők a Roland Garroson, a játékosokra szigorú szabályok vonatkoznak
9 ÓRA