Kedden mutatkozik be az esélyesek másik fele a US Openen, ám Serena és Roger meccseire elég sokat kell várnunk, majd hajnalig ébren virrasztanunk.
Federer egyébként azzal hangolódik a nyitómeccsére, hogy végre letöltötte az Instagramot az okostelójára, és biztos, ami biztos, egy olyan képpel nyitott, amire azért várhatóan ötnél több like érkezik. :D

Michael Jordan & Roger Federer

Fotó: Eurosport

US Open
Federeré az Edberg díj
06/11/2014 07:52
A nap érdemi része már 17 órakor elkezdődik, ami praktikusan azt jelenti, hogy az Eurosport 2-n már akkortól jövünk egy élő felvezetéssel, majd Sorana Cirstea és Heather Watson meccsével.
Ezek után terveink szerint (bár a terveket hétfőn ritkán követte megvalósítás...) megmutatjuk Fogninit, Kvitovát és Monfilst, meg persze ami még belefér.
Az Eurosporton a Vuelta keddi szakasza után kezdünk, ami délután 6 óra környéki rajtot jelent (plusz-mínusz fél óra a bringások tempójától függően). Várhatóan még pályán lesz Ana Ivanovic, majd jöhet a Pennetta-Görges meccs, és várhatóan belenézünk a Gasquet-Istomin mérkőzésbe, és Ferrert is képernyőre küldjük. Van esély arra, hogy a Tomic-Brown találkozóba is belenézünk, és Monfilst is ezen a csatornán fejezzük be.
Nagyjából hajnali 1-től az Arthur Ashe esti programja kerül középpontba, ekkor lép pályára Roger Federer az ausztrál Marinko Matosevic ellen, majd jön a női világelső Serena Williams és Taylor Townsend nehézbombázó meccse. (Amennyiben Roger meccse sima három szett, hajnali 3 óra környékén)
Természetesen ez a program csak egy könnyed tervezet, mely kis túlzással akár minden pontján változhat. Ha egy nagyobb név bajba kerül, vagy valahol kialakul egy izgalmas döntő szett, akkor hajlamosak vagyunk azért odakapcsolni.
Ötletek Player és egyéb online meccsnézéshez, ha a két csatornán esetleg nem jó a választék:
- Isner a fiatal Marcos Gironnal játszik a centeren. A 21 éves srác az UCLA (University of Los Angeles) színeiben tavasszal amerikai egyetemi bajnok lett, így érdemelte ki a szabadkártyát a US Openre. Hétfőn a női egyetemi bajnok, Danielle Collins aktuális világranglistás helyezés nélkül(!) vett el egy szettet a világranglista 2. Simona Haelptől az Arthuer Ashe-en. Ha Giron is olyan tűzzel játszik, mint Collins, hatalmas élmény lesz neki az Isner elleni meccs.
- Kamerás pályán mutatkoznak be olyanok, akik korábban nagyon jók voltak New Yorkban: Azarenka, Stosur és a 10 évvel ezelőtti (!) bajnok Kuznetosva.
- Akik külső alapján választanak meccset, szép lányok ma is lesznek bőven: Ivanovic, Cirstea, Bouchard, Pennetta, Görges...
- Lányok: Dimitrovra még várni kell holnapig! ;)
US Open
Most akkor mindennek vége?
11/09/2014 13:59
US Open
US Open Tippverseny - Eredmények
10/09/2014 19:09