Mielőtt a mai nap felülmúlná a tegnapi napot, emlékezzünk meg a pénteki hősökről. Kevés olyan éjszaka van, amikor tényleg érdemes fennmaradni, de most az volt.
A US Open 5. napján hat ötszettes mérkőzés volt, melyből kettőt a későbbi győztes 0-2-ről fordított meg (JCF és Cilic), másik kettő pedig döntő szett rövidítés után dőlt el (Istomin és Dent). Rafa és Murray szettet vesztett, előbbi ráadásul hatalmas meccset vívott Kieferrel, míg a szintén "csak" négyszettes Gonza-Ouanna mérkőzésben sem volt sok hiba.
Taylor Dent 121 nyerő ütéssel megnyert ötszettes meccse sokáig emlékezetes hátborzongató élmény volt.
*US Open
Motiváció
15/09/2009 11:37
Csak úgy poénból: a Nadal-Kiefer, Almagro-Ginepri, Dent-Navarro és Gonza-Ounna meccseken 18 szett alatt 492 nyerő ütés volt. Nem panaszkodhattak a franciák, hiszen bár Ouanna kiesett, de továbbjutott Tsonga, Monfils, Benneteau és Simon.
A lányoknál kiesett ő:

rybarikova

Fotó: Eurosport

, Venus verte meg, de nem kell szégyenkeznie, szépen teniszezett, különösen a második játszmában. Kim ezúttal egyik földijével találkozott, akit annak idején még ruhástul lökött be a zuhany alá a helyi teniszklubban. Most Flipkensnek két játék jutott, nem tudom melyik a jobb.
Pennettára meg érdemes lesz figyelni, eddig hat játékot bukott hat szett alatt.
*US Open
Döntő után
15/09/2009 10:00
*US Open
Szavak nélkül
14/09/2009 12:34