jj

Fotó: Eurosport

A 4. nap nagyon sokaknak nem hozott szerencsét a US Open női versenyében. Rövid időn belül búcsúzott a torna 4. és 5. kiemeltje, két olyan teniszező, akik tornát nyertek a US Open Series-ben. Mindkettőt Jelenának hívják.
Jankovics másolta Ivanovicsot, meccslabdáról kapott ki döntő szett tie-breakben, míg Dementievát a 17 éves Melanie Oudin lepte meg, aki szetthátrányból verte az olimpiai bajnokot. Mentsége csak Jankovicsnak van, neki viszont sajnos elég szomorú. A szokatlanul egykedvűen, ugyanakkor a végsőkig harcolva játszó Jankovicsnak ugyanis a meccset megelőző éjjel meghalt a nagymamája.
*US Open
Motiváció
15/09/2009 11:37
Lisicki szintén meccslabdáról kapott ki Rodjonovától, majd meccslabdánál elcsúszott, és nagyon csúnyán megsérült a bokája és a térde. Búcsúzott a kiemeltek közül Schnyder és Alona Bondarenko is, ami azt jelenti, hogy Dinara negyedében saját magán kívül nem maradt kiemelt. Azaz a női világelső legközelebb az elődöntőben találkozhat kiemelttel. Ez óriási lehetőség Szafina előtt, hiszen normál esetben azt mondhatnánk, hogy innen babazsúr a négybe jutni. A negyeddöntőig a legmagasabban rangsorolt ellenfele a 40. Dulko lehet (szeretnéd mi, Gábor? :D).
Csak hát Szafina esetében nem beszélhetünk normál esetről.

ds

Fotó: Eurosport

*US Open
Döntő után
15/09/2009 10:00
*US Open
Szavak nélkül
14/09/2009 12:34