IMG_0508

Fotó: Eurosport

Andy Murray és a Williams nővérek olimpiája volt a londoni, ez nem kérdés.
A skót, aki most épp brit hős, egyesben aranyat, vegyespárosban ezüstöt nyert Laura Robsonnal.
ATP Eastbourne
ATP Eastbourne: Purcell - Seppi meccsösszefoglaló
11 PERCE
A Williams testvérek történelmet írtak, a teniszben ők lettek az első négyszeres olimpiai bajnokok, Sharapova és Azarenka pedig éremmel zártak.
Három olyan teniszezőnk van, akik két éremmel mennek haza, Serena és Andy mellett Victoria Azarenka az egyéni bronz után Max Mirnyivel párosban aranyérmet nyert, plusz egy időre még megtartja a világelsőséget is.
Az amerikaiak hegemóniáját jelzi, hogy az öt versenyszámból hármat ők vittek el, ugyanis a Bryan tesók nyerték a férfi párost és csókolgatták az aranyérmeiket négy francia között a dobogón.
Emlékezetes, szép olimpia lehetett ez a résztvevőknek, és nagyon úgy tűnik, hogy azzal az egyedülálló helyzettel kell szembenéznünk, hogy mind az öt dobogó össze érmese rendkívül boldog volt elért eredménye miatt.
The show must go on, úgyhogy már ezen a héten folytatódik tovább a WTA Tour és az ATP Tour. Torontóban az olimpiai résztvevőkkel és Nadallal szegényebb ugyan a mezőny a férfiaknál, és Montrealban is hasonló a helyzet a hölgyeknél, ám minket ez egy cseppet sem zavar.
És az sem, hogy olimpia van, az Eurosport 2-n ugyanis keddtől minden nap 18 órától 22 óráig, majd éjféltől élőben közvetítjük a montreali versenyt. Jó nagy terjedelemben. :D
[gallery link="file" columns="2"]
Wimbledon
Sosem fogjuk megunni, ahogy Federer varázsol Wimbledonban
26 PERCE
ATP Eastbourne
ATP Eastbourne: Sonego - Bublik meccsösszefoglaló
EGY ÓRÁJA